Operatorii de salubrizare din Capitala intervin in acest moment cu 210 utilaje de deszapezire, atat pe strazile principale, cat si pe cele secundare, prin aplicarea de tratamente cu material antiderapant, dar si prin pluguire, informeaza Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

Totodata, operatorii au aplicat tratamente cu material antiderapant pentru combaterea poleiului in zona pantelor, rampelor si a podurilor, atat pe parcursul noptii, cat si la primele ore ale diminetii, precizeaza Primaria, potrivit Mediafax.

Avand in vedere scaderea temperaturilor, in acest moment, in cele doua centre sociale ale Primariei Capitalei sunt cazate 449 de persoane - 311 in complexul integrat de servicii sociale din Theodor Pallady si 138 in centrul de la Berceni. In total, Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti (DGASMB) dispune de o capacitate de cazare de 1.100 de locuri.

Primaria Capitalei a pus la dispozitia bucurestenilor numarul de telefon gratuit 0800.800.868 pentru orice sesizari privind RADET, ENEL, ApaNova etc.