Revolutionarul Stere Beca l-a dat in judecata pe primarul Constantei, Radu Mazare, dupa ce edilul l-a facut "milog"cand a intrebat daca isi va primi indemnizatia, si a castigat procesul, potrivit constanta.ro. Astfel, instanta a decis ca Mazare sa-i plateasca revolutionarului 5.000 de lei daune morale, 385 de lei cheltuieli de judecata si sa isi ceara scuze in mod public. Solutia a fost pronuntata pe 22 decembrie 2014 de Judecatoria Constanta si poate fi atacata cu recurs, in termen de 15 zile.

Radu Mazare, la reuniunea PSDFoto: Agerpres

Pe 31 august 2013 primarul Constantei, Radu Mazare, participa la inaugurarea locuintelor sociale din campusul Henry Coanda, alaturi de premierul Victor Ponta si de ministrul apararii nationale , Mircea Dusa. La un moment dat, mai multi revolutionari constanteni s-au apropiat de oficialitati, iar unul dintre ei - Stere Beca - l-a intrebat pe primul-ministru cand vor fi reluate platile indemnizatiilor de luptator in revolutia din Decembrie 1989. Radu Mazare a intrerupt convorbirea dintre revolutionarul Stere Beca si premierul Ponta si dupa o scurta conversatie i-a spus revolutionarului "Milogule!".

Revolutionarul a depus plangere la Parchet, cum insa pana in martie 2014, in cadrul dosarului penal nu s-a intamplat nimic, s-a adresat Judecatoriei Constanta.