"Joi seara la coltul parcarii de la Hilton o doamna bine coborise din dreapta unui BMW X5 si-l ruga pe parcagiu sa 'indoaie mai mult' stilpisorul care blocheaza accesul pe pista de biciclete pentru ca 'sotul nu e sigur ca incape'. Pe pista de biciclete mai erau si alte masini parcate. Am sunat la Politia Locala si la Rutiera si mi-au spus ca trimit echipaj", povesteste un cititor HotNews.ro. Vineri seara, cand reporterii HN s-au deplasat la fata locului, situatia era neschimbata, iar parcagiii isi vedeau linistiti de treaba.

Masini parcate pe pista de biciclete de pe Calea VictorieiFoto: Hotnews

In dreptul parcarii amenajate din fata hotelului Hilton si a Ateneului Roman, proaspat inaugurata pista de biciclete de pe Calea Victoriei era ocupata cu masini parcate ilegal.

Deloc surprinzator, de "administrarea" parcarii improvizate se ocupau cativa parcagii care ghidau masinile care cum sa intre printre stalpisori si borduri.

Pozele de mai jos vorbesc de la sine:

NOTA: Neafisarea in poza a numerelor de inmatriculare ale autovehiculelor este o decizie editoriala a redactiei HotNews.ro si se aplica la toate articolele publicate pe site, indiferent de subiectul tratat