Tribunalul Bucuresti a anulat regulemantul in baza caruia se ridica masinile parcate neregulamentar in sectorul 6, potrivit avocat.net, procesul fiind intentat de o persoana careia i-a fost ridicat automobilul. Decizia poate fi atacata cu recurs. Deocamdata nu se stie daca Primaria sectorului 6 va continua sa ridice masinile parcate neregulamentar, institutia refuzand sa dea un raspuns in acest sens.

"Primaria Sectorului 6 nu poate emite un punct de vedere referitor la speta privind anularea Anexei 2 a HCL S 6 nr. 4/2010 pana in momentul in care instantele judecatoresti vor emite o hotarare definitiva pe aceasta tema", se arata intr-un raspuns trimis de Primaria sector 6 la solicitarea HotNews.ro.

Pe 28 noiembrie, Tribunalul Bucuresti a decis anularea Anexei 2 din Hotararea Consiliului Local Sector 6 nr. 4/2010 ce contine Regulamentul privind procedura de ridicare, transport, depozitarea in spatii amenajate si eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe domeniul public al Sectorului 6 al Municipiului Bucuresti. Procesul a fost initiat de Andreea Carmen Bruma si Badea Districom. In plus, instanta a anulat procesul verbal de ridicare a masinii si a obligat primaria sa restituie suma de 677,32 lei, platita de reclamant pentru recuperarea masinii.