Monica Macovei a depus contestatii impotriva presedintilor sectiilor de votare care nu au lasat alegatorii domiciliati in alte orase sa voteze. Ea cere prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate

de C. Ivanov     HotNews.ro
Duminică, 2 noiembrie 2014, 19:26 Actualitate | Politic

Monica Macovei, candidat independent la prezidentiale, a depus la Biroul Electoral Central si Birourile electorale judetene mai multe contestatatii impotriva presedintilor sectiilor de votare care nu au lasat alegatorii nedomiciliati in Bucuresti sa voteze deoarece nu mai aveau tiparite formulare tipizate pentru declartia pe propria raspundere, documente solicitate inainte de vot. In plus, Macovei a solicitat prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate daca la ora 21.00 inca mai este lume la coada.

Monica Macovei a depus la la Biroul Electoral Central si Birourile electorale judetene  urmatoarele contestatii:

  • Contestatie impotriva refuzului Presedintelui Sectiei de Votare nr. 58 (deschisa in cadrul Liceului Ion Luca Caragiale, din Bucuresti, Calea Dorobantilor nr. 163 sector 1), de a lasa alegatorii nedomiciliati in Bucuresti sa voteze prin inscriere pe listele suplimentare, invocand lipsa formularelor pe propria raspundere ce trebuie semnate inainte de vot.
  • Contenstatie impotriva refuzului Presedintelui Sectiei de Votare nr. 326 (deschisa in cadrul Liceului Tudor Arghezi, Bucuresti, str Tudor Arghezi nr. 46-50, sector 2), de a lasa alegatorii nedomiciliati in Bucuresti sa voteze prin inscriere pe listele suplimentare, invocand lipsa formularelor pe propria raspundere ce trebuie semnate inainte de vot.

In plus, Macovei solicita sa se ia toate masurile necesare pentru afisarea, in conformitate cu art. 49 alin.3 din legea nr 370/2004, a cate unui exemplar al Procesului verbal privind rezultatul alegerilor la sediul fiecarei sectii de votare, la loc vizibil si de indata ce acestea au fost intocmite.

"Am fost azi in sectii de votare in Bucuresti. Bataia de joc la adresa tinerilor sau oamenilor in tranzit, care nu au domiciliul in Bucuresti este scandaloasa. Autoritatile incalca dreptul la vot al oamenilor pentru ca din incompetenta sau rea credinta nu au trimis formulare tipizate necesare votului pe liste suplimentare. Veniti la vot, oameni buni! Nu va lasati calcati in picioare de ei", scrie Macovei pe pagina de Facebook.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

1223 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    B1tv continua dezinformarea (Duminică, 2 noiembrie 2014, 19:33)

    derblauereiter [utilizator]

    subliniaza continuu ca NIMENI DIN OPOZITIE nu reactioneaza, acum au intrat in legatura cu reprezentantii FADERE si repeta din nou chestia asta.


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri