Lucrarile de reabilitare la pasajul subteran de la Piata Muncii se vor finaliza pana la sfarsitul acestui an, a declarat primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Reabilitarea pasajului a inceput in 2010 si trebuia terminata la inceputul anului 2012.

Sorin OprescuFoto: HotNews / DP

"Am bagat viteza in baietii aia si sper sa inchidem. Am auzit ca sunt foarte darnici la suflet si mai dau cate o saptamana - doua saptamani ca termen. Lucrarea este de 6 ani, 3 ani am stat sa refacem proiectele pe care le-am gasit facute, cu lucrarea inceputa. Acolo s-au facut o serie intreaga de relocari de utilitati, a fost infernal. Important este ca se termina la sfarsitul anului. Nu am avut ce penalizari sa ii dau constructorului. In ultimii doi ani si-a luat-o pe coaja de vreo doua ori. Nu mai stiu cat, dar stiu ca a fost pentru intarzieri, ca nu pot sa stau sa ma rog de toata lumea sa faca ce au de facut", a declarat Oprescu.

Reabilitarea pasajului subteran de la Piata Muncii costa circa 90 milioane lei, bani platiti de la bugetul local. Pretul initial a fost de circa 40 milioane ei, insa valoarea a fost majorata de mai multe ori in ultimii 6 ani.