Bucurestenii care vor sa doneze alimente (conserve), apa potabila, paturi si haine pentru sinistratii inundatiilor din ultimele zile pot face acest lucru la unul dintre cele sase puncte de colectare amenajate de Primaria Capitalei si cele ale sectoarelor 2 si 3, relateaza Mediafax.

Unul dintre aceste puncte functioneaza in zilele de luni, marti si vineri, intre orele 9.00 si 16.30, si miercuri, intre 9.00 si 18.30, la Centrul de Informare si Documentare Pentru Relatii cu Cetatenii al Primariei Capitalei, din bulevardul Regina Elisabeta nr. 42, sector 5.

In Sectorul 2 este deschis, in acelasi scop, un cort militar, pe Soseaua Stefan cel Mare (la intrarea pe Aleea Circului). Programul zilnic de functionare este intre orele 10.00 si 20.00.

In Sectorul 3 sunt patru astfel de puncte, deschise zilnic intre 9.00 si 21.00. Acestea se afla la Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru persoane varstnice "Casa Max" (str. Vasile Goldis nr. 1), Centrul de Ingrijire si Asistenta "Floarea Sperantei" (Calea Vitan nr. 267-269), Complexul de Servicii pentru copiii strazii (str. Rotunda nr. 2) si Centrul de Plasament pentru copii cu dizabilitati "Crinul Alb" (str. Marin Pazon nr. 2B).