Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a dat in folosinta gratuita pe o perioada de 15 ani un teren de circa 11.000 de metri patrati situat pe bulevardul Vasile Milea Fundatiei Olimpice Romane, pentru ca aceasta sa realizeze un patinoar acoperit si unul descoperit.

FOR are ca termen doi ani pentru realizarea celor doua patinoare. In caz contrar donatia va fi reziliata.

Cele doua patinoare vor fi construite pentru a fi folosite de catre echipele de hochei pe gheata si de sportivi juniori care practica patinaj, in scopul efectuarii de antrenamente si pentru organizarea de competitii sportive.

"In limita timpului disponibil se pot antrena si sportivii seniori. Sportivii juniori care au pana in 14 ani vor avea acces gratuit, iar ceilalti sportivi ce depasesc aceasta varsta vor achita o taxa de intrare. De asemenea, se permite instituirea unui interval orar in care sa fie permis accesul publicului, interval in care se va percepe o taxa de intrare. Cuantumul taxelor de intrare vor fi la nivel rezonabil", se arata in hotararea aprobata de consilierii generali.

La expirarea perioadei de 15 ani, in cazul in care nu se decide prelungirea termenului, investitia realizata va trece in proprietatea capitalei si in administrarea Federatiei Romane de Hochei.

Investitia poate fi preluata de o alta organizatie non-profit afiliata Federatiei, cu acordul prealabil al CGMB.

Cele doua patinoare vor fi realizate cu banii Fundatiei. Primaria a decis sa dea acest teren in conditiile in care lucrarile la Patinoarul Mihai Flamaropol vor dura 24 de luni, timp in care acesta va fi impracticabil iar sportivii nu vor avea unde sa se antreneze.