O masina de gunoi a cazut intr-o groapa de aproximativ patru metri patrati, dupa ce asfaltul de pe o strada din centrul Craiovei s-a surpat, autovehiculul fiind scos din gaura cu ajutorul unei macarale, dupa circa 40 de minute de la incident, relateaza Mediafax.

Incidentul a avut loc, marti dimineata, pe o strada din centrul Craiovei, masina de salubritate cazand in groapa adanca de un metru cu rotile din dreapta spate.

Soferul masinii de salubritate spune ca initial a crezut ca a lovit o masina, in momentul in care asfaltul a cedat sub greutatea masinii.

"Eram la volan, s-a auzit un zgomot puternic, am crezut ca am lovit o masina, ceva. Apoi am alunecat cu partea dreapta spate in groapa. M-am cam speriat, ca nu ti se intampla mereu asa ceva", a declarat Marian, soferul masinii de salubritate.

Angajatii de la Salubritate colectau rampe de gunoi si nu era prima data cand treceau pe strada respectiva.

"Era zona noastra, era a nu-stiu-cata-oara cand treceam pe strada asta. Odata, s-a auzit "pac" si masina o lua la vale in spate. Si nici ca era prea grea masina. Adica, aveam ceva gunoi ridicat, dar nu era nici macar plina si v-am spus, am trecut cu ea plina de atatea ori pe strada asta, fara probleme", a declarat Dumitru Cotora, angajat la Salubritate.

Strada a fost inchisa de Politia locala si un echipaj de la "Ridicari masini" a sosit in zona pentru a lua un autoturism parcat ilegal, aflat chiar langa groapa respectiva.

Masina de gunoi a fost, in cele din urma, scoasa din groapa cu ajutorul unei macarele a Societatii de Salubritate.

"Dupa cum vedeti, asfaltul era terminat. Apa s-a infiltrat pe sub si a tocat, iar sub greutatea masinii, strada a cedat. In cursul zilei se va acoperi groapa si remedia si strada. Am vorbit la Compania de Apa, trimit oameni aici sa rezolve situatia", a declarat Gheorghe Nedelecu, administratorul Primariei Craiova.

Strada a fost inchisa, urmand ca angajatii Companiei de Apa sa remedieze problema. De vina pentru acumularile de apa de sub asfalt ar putea fi o fisura intr-o conducta de apa sau apa acumulata in urma ploilor din ultimele zile.