Primaria sectorului 3 a cerut Primariei Capitalei aprobarea sa taie 1.500 de copaci "batrani sau uscati", cerere la care inca nu a primit raspuns, a declarat, joi, primarul sectorului 3, Robert Negoita. Edilul a declarat ca acesti arbori prezinta un pericol permanent si spera la o mai buna colaborare cu municipalitatea. Totodata, edilul a cerut locuitorilor din sector "sa nu iasa afara din casa in perioada viscolului", deoarece la ultima furtuna s-a intamplat sa cada si arbori tineri.

Robert NegoitaFoto: cdep.ro

"Avem 20 de echipaje pregatite sa intervina imediat. Speram ca furtuna asta sa nu ne loveasca atat de de tare", a declarat Negoita.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o informare meteo de grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, valabila in intervalul joi, 30 mai, ora 10 - vineri, 31 mai, ora 18.

In intervalul mentionat gradul de instabilitate atmosferica va creste progresiv in toata tara, incepand din sud-vest si se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, ploi cu caracter torential, caderi de grindina si vijelii.