Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, va pune cativa studenti liberali sa ii filmeze cu iPad-ul pe muncitorii angajati la lucrarile din Piata Victoriei (Operei), intrucat s-a declarat total nemultumit de ritmul de lucru al constructorilor. Muncitorii vor fi filmati intre orele 8,00-18,00, cu o pauza de pranz de o ora, iar in functie de rezultatele oferite de imagini, muncitorii vor fi sanctionati.

Santier in centrul TimisoareiFoto: OpiniaTimisoarei.ro

"Sunt total nemultumit de cum lucreaza ADP la amenajarea intrarilor in subpasaj, acolo unde a fost Acvariul. Am hotarat, de astazi (n.r. joi), sa pun niste studenti, cu schimbul, sa filmeze cum lucreaza muncitorii pe acest santier. Voluntariat, studenti liberali, cu iPad. Muncitorii trebuie sa lucreze cel putin de la 8:00 pana la 18:00, cu o pauza de pranz de o ora. Daca voi avea proba a ceea ce fac, vor fi sanctionati", a avertizat Robu, informareaza publicatia opiniatimisoarei.ro

Edilul-sef a avertizat cele doua firme angajate in santier, ADP si SDM, ca, daca nu vor intelege ca trebuie sa munceasca, vor fi sanctionate radical.

"Studiez ce inseamna recurgerea la un management privat sub toate aspectele si am in vedere inclusiv transformarea societatii rezultate prin fuziunea celor doua (ADP si SDM), la finele lunii mai, intr-o societate cu capital mixt al primariei, respectiv, privat. Ori muncesc ori pleaca", a precizat Robu, potrivit Agerpres.

Primarul Robu are doua proiecte majore pentru Piata Operei, pe care vrea sa le demareze pana la finele anului: intrarea in reabilitare a minimum trei din cele sapte palate ultracentrale si demararea construirii unul pasaj subteran rutier.

Vezi mai multe poze cu lucrarile din centrul Timisoarei ce vor fi filmate de studenti pe opiniatimisoarei.ro