Consilierul general Victor Stan (USL) a propus miercuri un proiect de hotarire prin care alesii locali sa aiba acces gratuit in parcarea stadionului Arena Nationala si bilete cu tarif redus la toate evenimentele care se desfasoara pe stadion. Proiectul a fost pus pe ordinea de zi a CGMB, insa nu a fost adoptat. Potrivit declaratiei sale de avere, Victor Ioan Stan are un BMW Z3 si un BMW X5. Stan, de meserie sofer, este si lider de sindicat. El este prieten cu fratii Sile si Nutu Camataru, cu care impartaseste o pasiune comuna - animalele, dupa cum a declarat intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei. Stan a fost implicat ca martor in dosarul fratilor Camataru.

Victor Ioan Stan, consilier PSDFoto: AGERPRES

Mai mult, inainte de vot, un alt consilier USL, Doru Giugula, a propus ca alesii locali sa aiba acces gratuit chiar in lojele stadionului atunci cind se desfasoara evenimentele.

"Initiativa de a avea acces gratuit in parcarea stadionului si bilete cu tarif redus nu-mi aprtine numai mie, ci si altor colegi. Nu mi se pare normal sa nu avem acces acolo din cauza firmelor de paza, dupa ce am votat atitea hotariri de consiliu pentru acel stadion. Indemnizatia unui consilier este de 600 lei pe luna, un bilet costa 400-500 lei, de unde sa dam atitia bani?", a declarat consilierul USL Victor Stan.

Stan ii acuza pe colegii sai consilieri de ipocrizie pentru ca ar fi semnat pentru sustinerea acestui proiect de hotarire, dupa care nu l-ar mai fi votat de frica presei.

VIDEO Explicatiile lui Victor Stan: