O groapa cu diametrul de un metru si aproximativ o jumatate de metru adancime a aparut in Piata Victoriei, la intrarea pe strada Paris, la doar cateva zile dupa finalizarea lucrarilor de asfaltare a zonei, scrie Mediafax. Gaura stanjeneste atat soferii care circula prin zona cat si masinile care intra in cladirea Guvernului. Desi Primaria Capitalei a asfaltat recent Piata Victoriei, reprezentantii institutiei sustin ca nu este groapa lor, ea aflandu-se pe o strada administrata de Primaria sectorului 1. Reprezentantii acestei institutii spun ca nici ei nu sunt de vina, gaura aparand ca urmare a unor lucrari facute de ApaNova, Enel sau Distrigaz.

Groapa Piata VictorieiFoto: Mediafax

"Noi am avut lucrari de refacere a carosabilului din Piata Victoriei, insa portiunea pe care a aparut groapa nu apartine de noi, ci de Primaria sector 1", a declarat pentru Hotnews.ro, Carmen Dinca, purtatoare de cuvant a Administratiei Strazilor, institutie in subordinea Primariei Capitalei.

"Primaria sector 1 nu a facut nici-o lucrare de asfaltare in zona. Strada Paris nu a mai fost asfaltata de 4-5 ani. In zona insa au avut lucrari Enel, ApaNova si Distrigaz. Probabil una dintre aceste regii a sapat si nu a asfaltat bine dupa terminarea lucrarii", spune Alex Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei Sector 1. Acesta sustine ca o echipa a ADP sector 1 va merge la fata locului pentru adepista cine este vinovat de aparitia gaurii din asfalt.

Lucrarile de asfaltare a Pietei Victoria, inclusiv schimbarea bordurilor, au costat 5 milioane de lei, potrivit unui raspuns trimis de Administratia Strazilor Bucuresti (ASB) la solicitarea HotNews.ro. Desi carosabilul nu avea gropi si era bine intretinut, ASB spune ca asfaltul a fost refacut deoarece " Piata Victoriei se afla pe lista celor 27 de intersectii ce urmeaza a fi modernizate in 4 ani, in baza acordului-cadru de intretinere 2010-2014". Asfaltarea a fost facuta de firma Tehnologica Radion, iar contractul a fost atribui in baza unei lictatii, mai sustine Administratia Strazilor.