"Parcul Venus, cel de langa Opera Nationala, a fost recent reamenajat. Si arata chiar bine. Desigur, mai sunt lucrari si mai are ceva pana cand va fi terminat. As putea fi carcotas si sa spun ca sunt destule lucruri care ar fi putut fi facute altfel sau chiar mai bine", citim pe blogul Bucuresti. Acum

Parcul Venus vs. Piata Sf. AntonFoto: Bucuresti. Acum

"In articolul de fata, prin cateva randuri si poze, dorim sa subliniem lucrurile bune care au fost facute, detalii de care s-au tinut cont si pe care in mod normal nu le prea vedem in lucrarile publice care se fac la noi. Despre parcul asta, putem spune, ca in multe privinte a ajuns un exemplu de <>", mai noteaza blogul.

Transformatorul monument

Transformatorul monument

Foto: Bucuresti. Acum

"Subiectul pe care il ridicam nu este despre cat de bine arata (sau cat de mult iti place tie sau celuilalt), ci cat de cu cap s-au facut unele lucruri si cat de bine se integreaza multe dintre elemente intre ele (de multe ori constatam aceasta problema la astfel de lucrari - cat de prost gandite sunt)".

Cel mai bun exemplu (vezi foto) il da gardurile din nuiele impletite care au fost folosite pentru a masca transformatoarele electrice din parc sau alte zone de utilitati.

Si exemplul asta devine si mai valid dupa ce cu doar doua zile prezentam ”Transformatorul-monument” din Piata Sf. Anton din centrul Istoric.

Citeste integral si comenteaza pe blogul "Bucuresti.Acum"