Primaria Sibiu nu va mai asfalta strada Felinarului din centrul vechi al orasului ci o va repara folosind piatra cubica. In urma cu cateva zile, angajatii institutiei au inceput sa scoata piatra cubica si aveau in intentie sa asfateze trotuarele pentru a imbunatati "circulatia pietonala". HotNews.ro a relatat acest caz, iar administratia locala a revenit asupra deciziei.

Strada Felinarului inainte de asfaltareFoto: Igloo, Serban Bonciocat;

"Referitor la strada Felinarului din Sibiu, lucrarile de asfaltare au fost sistate. Strada va ramane cu piatra cubica", a declarat pentru HotNews.ro, Mirela Gligore, purtatoarea de cuvant a primariei.

Strada a fost pavata cu piatra cubica anul trecut. La inceputul anului 2012, din cauza unor lucrari facute la reteaua de electricitate, artera a fost avariata.

La inceputul saptamanii trecute, primaria a inceput lucrarile de reparare a strazii. Reprezentantii Primariei au declarat va vor asfalta trotuarele pentru a imbunatati "circulatia pietonala", restul strazii ramanand pavata cu piatra cubica.

Vecinii si societatea civila s-au declarat impotriva deciziei administratiei locale, considerand ca asfaltarea strazii va distruge caracterul istoric al zonei.