Joi, de la 22.10 - ultimul episod al filmului "Adio, Tovarasi!"

de R.H.     HotNews.ro
Joi, 29 decembrie 2011, 10:11 Actualitate | Adio Tovarasi

Afis Adio Tovarasi
Foto: Hotnews
Ultimul episod al serialului "Adio, Tovarasi!" va fi difuzat joi, 29 decembrie de la ora 22:10 de TVR 1. Cel de-al saselea episod, intitulat "Colapsul", prezinta perioada 1990-1991 in U.R.S.S si culmineaza cu sfarsitul Uniunii Sovietice.

Serialul "Adio, Tovarasi!" este parte a evenimentului multimedia care marcheaza 20 de ani de la destramarea U.R.S.S  si este completat de o platforma web, un volum, si mai multe alte actiuni paralele.

Regizorul serialului, Andrei Nekrasov, este unul dintre cei mai apreciati realizatori rusi ai momentului. Acesta lucreaza ca cineast independent, scenarist si regizor de film si teatru stabilit in Sankt Petersburg si Helsinki. A lucrat alaturi de Andrei Tarkovsky la filmarea si montajul peliculei "Sacrificiul" (1986). Printre cele mai mari reusite ale sale se numara "Springing Lenin" pentru care a castigat premiul UNESCO la Festivalul de Film de la Cannes in 1993 si "Love is as Strong as Death", castigator al premiului FIPRESCI in 1997. Filmul sau "Lubov and Other Nightmares" a fost bine primit la Berlinale si Sundance si i-a consolidat imaginea de rebel.

Documentarul "Russian Lessons" a fost nominalizat la Festivalul de Film de la Sundance iar "Rebellion: The Litvinenko Case" a fost selectionat in competitia Festivalului de Film de la Cannes si a castigat mai multe premii printre care Premiul Rudolf Vrba acordat de Festivalul One World Praga si Premiul pentru cel mai bun Documentar la Festivalul International de Cinema Contemporan din Mexico.

"Adio, Tovarasi!" este o coproductie Artline Films, Gebrueder Beetz Filmproduktion si ARTE. Pentru Romania coproducatorii serialului sunt Hi Film si TVR.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

520 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version