Doi barbati inarmati au tras mai multe focuri de arma intr-un autobuz din orasul american Philadelphia (Pennsylvania), dupa ce o femeie aflata la bord le-a cerut sa-l impuste pe un pasager care o criticase ca-si lovise copilul, transmite FoxNews. In imaginile obtinute de MyFoxPhilly.com se poate vedea cum cei doi barbati, inarmati cu pusti de asalt, trag in autobuz, in timp ce pasagerii incearca disperati sa se ascunda.

Imagini violenteFoto: Captura FoxNews

Incidentul a avut loc luna trecuta.

Procurorii americani afirma ca Penny Chapman, aflata in autobuz impreuna cu fiul el, s-a enervat dupa ce un pasager aflat pe un scaun din spate i-a reprosat ca-si bate copilul. Pasagerul a amenintat-o ca va anunta autoritatile din domeniul protectiei copilului.

Chapman i-a sunat atunci pe fratii ei, Karon si Raheen Patterson, cerandu-le sa-l impuste pe pasager atunci cand autobuzul Septa va opri in statie.

In imaginile filmate cu camerele video din interiorul autobuzului se poate vedea cum mai multi pasageri, inclusiv o mama si fiul ei de 4 ani, cauta sa se adaposteasca in timp ce gloantele trec prin geamuri. O alta pasagera, o femeie in varsta de 80 de ani, cade pe podeaua autobuzului cu doar cateva secunde inainte ca un glont sa treaca pe deasupra capului ei.

Barbatul care a fost tinta atacului l-a protejat pe baiatul de patru ani, acoperindu-l cu trupul sau.

Potrivit procurorului adjunct Morgan Model Vedejs, patru persoane, intre care fratii Patterson si unchiul copilului, Angel Lecourt, vor fi judecate la 26 august.

FoxNews.com precizeaza ca, la momentul incidentului, in autobuz se aflau circa 10-15 persoane.

Atentie, imagini violente!