In plin sezon de concedii, HotNews.ro si ESRI Romania au realizat harta lucrarilor ce se desfasoara pe drumurile din Romania. Scopul serviciului este de a le oferi cititorilor HotNews.ro o harta cat mai actualizata cu informatiile oficiale privind lucrarile de pe marile artere rutiere din tara, dar mai ales cu informatiile din teren venite de la utilizatori.

  • Click pe triunghi pentru detalii despre lucrari/blocaje

Harta dinamica va fi mereu pe prima pagina a site-ului si va fi actualiza constant. Majoritatea informatiilor de pe harta provin din surse oficiale (CNADNR, InfoTrafic), dar cititorii HotNews.ro sunt rugati sa contribuie si ei fie cu informatii privind alte lucrari sau blocaje majore, fie cu detalii despre lucrarile care sunt deja publicate pe harta.

Harta contine problemele si blocajele de pe principalele artere din tara si trateaza lucrarile de amploare. Nu vom ignora lucrarile/problemele semnalate pe artere si sosele secundare (drumuri judetene sau strazi din orase), atata timp cat acestea sunt de amploare si afecteaza puternic traficul din zona.

  • Pentru a semnala o problema, cititorii HotNews.ro pot lasa un comentariu la sfarsitul acestui articol. IMPORTANT: pentru o buna localizare pe harta si o prezentare cat mai completa, este de preferat ca informatiile trimise sa fie punctuale si cat mai cuprinzatoare  - Sector de Drum unde se lucreaza (denumire, la ce kilometru); Localitati de reper; Tip de lucrare; Timp de asteptare (in cazul blocajelor, in ce zi); Eventuale incidente etc.
  • Trimite si fotografii de la fata locului folosind formularul de mai jos, poze care se vor regasi mai apoi pe harta.

Mentionam ca HotNews.ro nu are pretentia de a fi realizat o harta completa a lucrarilor. Din acest motiv repetam invitatia adresata cititorilor pentru a semnala noi lucrari sau pentru a corecta eventuale informatii eronate, depasite sau inexactitati raportate de autoritati sau de alti cititori.

NOTA - Ultima actualizare a hartii: 3 ianuarie 2012

Vezi Harta Mare in ArcGIS.com

Harta de baza © OpenStreetMap contributors, CC-BY-SA este oferita prin intermediul serviciului de cloud ArcGIS.com, serviciu oferit de ESRI.

Legenda: