Art. 1 Organizatorul concursului

Concursul este organizat si desfasurat de catre HotNews.ro, denumita in continuare “Organizator”. Toti participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit in continuare Regulament oficial).

1.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificarii publice prealabile a modificarii.

Art. 2 Dreptul de participare

2.1 La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs.

Angajatii HotNews.ro, rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere implicate in derularea concursului nu pot fi desemnati castigatori in cadrul acestui concurs. Fiecare participant are dreptul de a inscrie un singur mesaj in concurs.

Art. 3 Mecanismul Concursului

3.1 Inscrierile si participarea la concurs se fac prin completarea formularului postat pe site-ul www.hotnews.ro/ie9

3.2 Participantii la concurs vor trimite, prin intermediul formularului de participare, un text de raspuns la tema “Imagineaza o tehnologie a viitorului”. Mesajul va fi insotit de datele de contact participantului la concurs (nume si prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon unde poate fi contactat). Textele primite vor fi aprobate in maxim 24 de ore si vor aparea in pagina dedicata concursului de pe site-ul www.hotnews.ro.

Pe pagina concursului vor fi afisate doar mesajul si numele persoanei, fara datele de contact ale acesteia. Datele de contact (adresa si numarul de telefon) vor fi folosite pentru livrarea premiului, in cazul in care mesajul postat este selectat castigator.

Art. 4 Conditii de participare

4.1 Participantii la concurs sunt rugati sa completeze corect datele personale din sectiunea de inregistrare.

4.2 Mesajele ce vor fi inscrise in concurs trebuie sa respecte tema anuntata si sa aiba maxim 1.000 de caractere (inclusiv spatiile).

4.3. Textele trimise intra intr-un proces de moderare, timp in care nu sunt vizibile pe site. Dupa aprobarea de catre un moderator ele devin vizibile in pagina. Daca in momentul trimiterii formularului, userul viziteaza pagina cu browserul Internet Explorer 9, el automat este inscris la concurs. Daca userul trimite formularul cu un alt browser, textul sau trece prin procesul de moderare si este publicat pe site, dar userul mai trebuie sa parcurga o etapa pentru a intra in procesul de selectie a castigatorilor. Pe adresa de email introdusa primeste un mesaj cu un link de validare. El trebuie sa acceseze acel link cu browserul Internet Explorer 9 pentru a-si valida

inscrierea. Abia dupa acest pas, el devine eligibil pentru a castiga.

Art. 5 Desemnarea castigatorilor

5.1 In intervalul 6-7 iunie vor fi desemnati trei castigatori prin tragere la sorti. Mesajele castigatoare vor fi selectate dintre mesajele postate pana in ziua de 5 iunie (pana la ora 23.59).

Autorii mesajelor castigatoare vor fi contactati prin e-mail pentru validarea informatiilor de contact si vor fi anuntati pe site-ul www.hotnews.ro. Daca in termen de 24 ore de la desemnarea unui castigator, nu primim acest e-mail de validare a datelor de contact, se va desemna un nou castigator reluandu-se procedura de tragere la sorti.

Art. 6 Premii

Vor fi acordate 3 premii, constand fiecare in cate un set consola xBox + Kinect.

Art. 7 Calendar de desfasurare:

- Perioada de inscriere: 9 mai-5 iunie 2011

- Anuntarea castigatorilor se va face in intervalul 6-7 iunie.

- Expedierea premiilor: 7-12 iunie, 2011

Art. 8 Evaluare:

8.1 Materialele inscrise in concurs sunt afisate pe site dupa criteriile:

  • incadrarea in tema
  • gradul de originalitate
  • corectitudinea argumentarii

8.2 Celor 3 mesaje castigatoare vor fi alese prin tragere la sorti, conform mecanismului descris in Art. 5 Desemnarea castigatorilor.

8.3 Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti dintre acele propuneri care respecta toate criteriile de admitere in concurs.

Art. 9. Drepturile de autor:

9.1 Materialele inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor, precum si drepturile de proprietate intelectuala si drepturile exclusive de orice alta natura recunoscute de lege. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs sau sa detina drepturile corespunzatoare de utilizare cu privire la acestea.

9.2 Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a inscrierii materialelor in acest concurs. Participantii pastreaza drepturile de autor asupra materialelor.

9.3 Completarea formularului de inscriere implica acordul ca materialele inscrise in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre HotNews.ro, cu mentionarea numelui autorului, prezentul reprezentand consimtamant al autorilor si titularilor de drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceasta forma de utilizare, nelimitat in timp si spatiu.

Art. 10. Politica de confidentialitate:

10.1 Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Art. 11 Responsabilitate. Taxe

11.1 Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile din premii, impozit pe care Organizatorul Loteriei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il plateasca in numele Participantilor.

Art. 12 Litigiile si legea aplicabila

12.1 Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabila este legea romana.

Art. 13 Contact:

13.1 Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]hotnews.ro.

Art. 14 Clauze finale:

14.1 Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.

14.2 Prin completarea formularului de inscriere la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.