Fostul premier, Adrian Nastase, si consilierul prezidential, Sebastian Lazaroiu, se contreaza pe tema Emil Boc. Nastase srie, pe blogul sau, ca Lazaroiu spune o gogonata cand afirma ca "Boc a fost un premier mult mai bun decat Nastase". In schimb, consilierul prezidential ii raspunde, intr-un text publicat pe Blogary.ro, ca "Nastase e modest si nu vrea sa publice o lauda pe blogul sau", deoarece duminica seara ar fi spus la Realitatea TV ca "Boc a fost un premier mult mai bun decat Nastase, care nu a fost un premier rau".

Adrian Nastase scrie, intr-o postare cu titlul Opozitia reinvie dialogul social:

"Inainte de a intra in subiect – o paranteza: Se pare ca apropiatii lui Traian Basescu si-au pierdut simtul ridicolului. Dupa ce Elena Udrea a declarat ca nu a vazut presedinte mai democrat decat Traian Basescu, iar Roberta Anastase, ca 76% dintre romani sunt nehotarati si asteapta rezultatele guvernării PDL, a venit randul lui Sebastian Lazaroiu sa spuna o gogonata: „Boc a fost un premier mult mai bun decat Nastase!” Afirmatia e atat de ridicola incat nici nu merita comentata. Desi, daca se refera la clientela PDL, poate ca are dreptate. Remarc insa ca dl. Lazaroiu vorbeste la trecut despre premierul Boc. Cred ca i-a scapat fara sa-si dea seama."

Citeste integral textul pe blogul lui Adrian Nastase. Sebastian Lazaroiu ii raspunde, intr-o postare cu titlul Emil Boc a fost un premier mai bun decat Adrian Nastase.

"Redau mai jos citatul complet din ce am spus duminica seara la RTV, pentru ca vad ca dl. Nastase e modest si nu vrea sa publice o lauda pe blogul sau: “Pe de altă parte, Boc a fost un premier mult mai bun decât Năstase, care nu a fost un premier rău.”

Iata argumentele:

1. Dl. Emil Boc a condus guvernul intr-o perioada mult mai dificila din punct de vedere economic decat perioada in care a guvernat dl. Nastase:

-Criza economica internationala

-Dezechilibru bugetar generat de guvernul Tariceanu (cu complicitatea PSD).

Dl. Nastase a mostenit o economie asanata de la guvernarea CDR, o crestere economica infiripata de premierul Isarescu si inceperea negocierilor pentru aderarea la UE. Ar fi fost un premier cu adevarat slab daca nu ar fi folosit aceste date de intrare pentru a genera cresterea economica in perioada 2001-2004 (ceea ce a fost un fapt incontestabil). In plus, dl. Nastase a lasat in 2004 un buget echilibrat (si multumita d-lui Tanasescu).

Citeste pe Blogary.ro toate argumentele invocate de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.