"Sper ca mesajul pe care am vrut sa il trimitem sa ajunga acolo unde trebuie. Imaginile sunt veridice, televizorul si celelalte componente care apar in filmulet asteapta sa fie refolosite, sa fie parte dintr-un produs nou. Trebuie sa invatam sa refolosim aceste deseuri electrice si elecrocasnice, ele pot deveni, prin reciclare, o componenta dintr-un produs nou", sustine Achim Iordache, castigatorul locului 2 la sectiunea video a concursului "Vreau o Romanie mai curata".

Gala "Vreau o Romanie mai curata"Foto: Hotnews

Joi seara, la Hotel Novotel, a avut loc festivitatea de premiere a concursului "Vreau o Romanie mai curata", o campanie organizata de Asociatia ECOTIC si HotNews.ro. La eveniment au participat castigatorii concursului, membri ai juriului, reprezentanti ai Ministerului Mediului, jurnalisti.

Cea de-a treia editie a concursului "Vreau o Romanie mai curata!", organizat de ECOTIC in parteneriat cu HotNews.ro si Paravion.ro, a ajuns la final. Am primit peste 250 de fotografii, 13 materiale video si 45 de fotoreportaje. Ne-ati aratat ca va deranjeaza si ca nu sunteti indiferenti: "Va apreciez mult initiativa si va doresc succes in continuare! Si eu vreau o Romanie mai curata si ma implic in acest sens", Paul Alexandru, unul dintre participantii la concurs.

Festivitatea de premiere sectiunea foto/fotoreportaj

Festivitatea de premiere sectiunea video

Premii pentru sectiunile foto/fotoreportaj si video, oferite de Ecotic:

• Premiul I pentru fiecare categorie: cate un Laptop Toshiba NB200;

• Premiul II pentru fiecare categorie: cate o Camera video Toshiba Camileo P10;

• Premiul III pentru fiecare categorie: cate o Camera foto Fujitsu AV 100.

Premiile publicului, oferite de Paravion.ro:

• Premiul pentru categoria foto/fotoreportaj: 2 bilete de avion pentru Copenhaga (castigator + insotitor), clasa Economic

• Premiul pentru categoria video: 2 bilete de avion pentru Stockholm (castigator + insotitor), clasa Economic

Nota: Calatoria trebuie realizata pana la sfarsitul anului si rezervarea trebuie facuta cu minim 21 zile inainte de data plecarii, in limita locurilor disponibile.​