Ingeri frumosi cu aripi mari, copii frumosi si bucalati cu aripi albe si frumoase in spate. Cei ce o cunosc pe Alexandra-Ecaterina, in varsta de 4 ani, pot spune despre ea ca este un ingeras parca desprins din poveste. Dar soarta i-a pus greu viata la incercare anul acesta in a doua zi de Paste. Alexandra se intorcea in masina cu bunicii din vacanta de Paste cand, din cauza unor probleme tehnice, masina a derapat de pe sosea si s-a rasturnat pe un drum spre Brasov. Nimeni nu a patit nimic, mai putin fetita Alexandra-Ecaterina.

In socul rasturnarii, manuta stanga a Alexandrei a fost practic smulsa. Numai Dumnezeu a aranjat ca in minutele urmatoare sa apara un medic care sa ii opreasca hemoragia si o ambulanta care a dus-o de urgenta la Spitalul de Pediatrie din Brasov. Dupa ce starea ei a fost stabilizata, Alexandra a fost dusa rapid la Spitalul de Urgenta din Bucuresti, insa manuta ei nu a mai putut fi salvata. Astfel, Alexandra a trecut intr-o saptamana prin trei operatii foarte dificile menite sa nu mai piarda sange si sa ii inchida si celelalte plagi.

Acum starea Alexandrei este buna, ranile fizice se cicatrizeaza, insa cele sufletesti lasate ei, parintilor si bunicilor sunt vizibile in ochii lor tristi. Proteza de care Alexandra are nevoie este una bionica, foarte dificil de realizat, insa vitala pentru ca dezvoltarea Alexandrei si a coloanei sale vertebrale sa se faca normal, fara urmari fizice mari. Aceasta proteza bionica costa 50 000 de Euro si pentru ca fetita este in crestere, aceasta proteza va trebui inlocuita o data la cativa ani.

Ingerii sunt in noi, ingerii putem fi noi! Haideti sa fim ingerii pazitori si ajutatori ai Alexandrei! O suma mica donata de la noi poate fi o mare sansa pentru Alexandra, sansa de a avea din nou o viata frumoasa, de a se putea bucura din nou si juca cu fratiorul ei mic de doar 4 luni, de a nu-si mai intreba parintii indurerati unde este manuta si de ce acest cosmar nu se termina odata.

Cum o putem ajuta pe Alexandra? Haideti sa investim in zambetul unui inger cate o picatura si cu siguranta toate eforturile noastre vor fi vazute si rasplatite de Dumnezeu! Puteti face donatii directe in contul deschis pentru proteza Alexandrei

Titular cont : SIMA ALEXANDRA -ECATERINA Cont LEI: RO16 BTRL 0180 1201 W067 48XX Cont EURO: RO88 BTRL 0180 4201 W067 48XX Banca Transilvania Sucursala Galati

Fiecare donatie pentru Alexandra conteaza! Haideti sa ajutam un inger sa aiba o viata normala!