Nadia si-a inceput afacerea in urma cu 4 ani. Nascuse o fetita si a inceput sa caute idei pentru un business propriu. Pe partea de management nu are probleme, doar a lucrat aproape 8 ani in Banca Nationala a Lituaniei. A ales Romania pentru ca a stat in Bucuresti o vreme si s-a indragostit de tara. A ales ceaiurile pentru ca se gasea cu greu un ceai bun in Capitala acum cativa ani. Piata deja nu mai este atat de accesibila, dar asta nu o impiedica sa lupte.

Am cunoscut-o pe Nadia la un targ de martisor. Era imposibil sa-i ignori standul. Mirosul ametitor si ademenitor de cafea se intindea aproape in toata sala. Pe langa soiurile de cafele era insa o intinsa gama de ceaiuri, la ale carei mirosuri subtile aveai acces deshizand fiecare borcan in parte.

In 2002 a venit prima oara in Bucuresti, ca director economic la o firma de constructii, si tot atunci a inceput sa invete romana. “Mi-a placut foarte mult tara, aveam un salariu bun, am putut sa-mi permit aproape orice. Am calatorit foarte mult si am descoperit locuri foarte frumoase. M-am indragostit de Romania”. Dupa cativa ani s-a intors in tara sa, dar nu a putut fi linistita. A cautat metode de a se intoarce. A obtinut exclusivitate pe piata romaneasca pentru ceaiurile unui mare producator german, iar acum le importa sub propriul brand.

Citeste intreaga poveste pe SmartWoman.ro