Cat de gras mancam? Care este rolul grasimilor intr-o alimentatie sanatoasa? Cat de bogata in grasimi este bucataria romaneasca? Corina Zugravu, specialist in nutritie si igiena alimentara, a discutat online cu cititorii.

  • Intalnirea s-a incheiat
  • Vezi raspunsurile invitatei pe Think Outside The Box
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

-Stiati ca 30% din nutrientii zilnici trebuie sa fie grasimi?

-E gresit sa renunti la a consuma grasimi. Exista mai multe categorii de grasimi – bune si rele, invata pe care trebuie sa le consumi.

-Cum sa introduci grasimile bune in alimentatie.

-Unt si margarina, unele dintre cele mai intalnite tipuri de grasimi din alimentatia contemporana. Cum sa le consumam?

Corina Zugravu este specialist in nutritie si igiena alimentara si lector universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davilla.