Am auzit multe glume pe seama femeilor la volan. Nu am asemenea prejudecati si sunt convinsa ca sunt destule reprezentante ale sexului frumos capabile sa conduca bine. Faptul ca de cate ori am fost implicata intr-un accident de vina a fost o soferita este, probabil, o simpla coincidenta.

Acum un an si jumatate s-a produs primul accident. O domnisoara, blonda de altfel, ne-a taiat calea fara sa se asigure. Prietenul meu, care era la volan, a franat cat a putut, dar tot ne-am infipt in portiera ei dreapta. Duduia s-a dat jos razand (din masina care nu iesise de mai mult de jumatate de an de pe portile fabricii) si a inceput sa dea telefoane.

Nu si-a facut griji pentru vehiculul ei (avea CASCO), nici pentru al nostru (avea RCA) si nici pentru prietena ei care preluase socul impactului din plin (probabil avea la randul ei asigurare medicala). S-a amuzat pe seama faptului ca a avut dreptate iubitul sa-i ia o masina mai ieftina, de pana in 15.000 de euro, pentru a-si face mana pe ea. Ne-am plimbat pe la politie, pe la firma asiguratoare si totul s-a rezolvat. Pentru un far spart si capota un pic indoita, demersul s-a desfasurat rapid si normal.

Citeste intreaga poveste pe SmartWoman.ro