Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Intalnire Think Outside the Box

Regizorul Alexandru Solomon a discutat online cu cititorii despre festivalul de film documentar One World dedicat drepturilor omului

de Magda Barascu     HotNews.ro
Miercuri, 10 martie 2010, 11:00 Actualitate

Alexandru Solomon
Foto: HotNews.ro
Alexandru Solomon este cineast si directorul artistic al festivalului de film documentar One World. Aflati cu ce filme, ce invitati si ce moderatori va veti putea intalni pe durata festivalului, intre 17 si 22 martie. Filmele care vor putea fi vizionate in cadrul festivalului sunt O selectie de exceptie, cu cineasti premiati cu Oscar, filme selectionate la Cannes si la Venetia si subiecte dintre cele mai arzatoare.
Alexandru Solomon este regizor si director de imagine si prefera documentarul.

Filme regizate de Alexandru Solomon
  • Kapitalism - Reteta noastra (2010)
  • Capitalism - Reteta noastra (2009)
  • Apocalipsa dupa soferi / Apocalipsa dupa soferi (2008) Trailer
  • Cold Waves - Razboi pe calea undelor / Razboi pe calea undelor (2007) Trailer
  • Clara B. / Clara B (2006)
  • Marele jaf comunist (2004) Trailer
  • Franzela exilului (2002)
  • Omul cu o mie de ochi (2001)
  • Viata de caine / Viata de ciine (1998)
  • Paznic de cetate / (1997)
  • Cronica de la Zurich (1996)
  • Via Regis (1996)
  • Duo pentru Paoloncel si Petronom (1994)
  • 2 X 5 / (1993)
  • Earthcake / (1993)
  • Strigat in timpan (1993)
Filmografie - scenarist
  • Capitalism - Reteta noastra (2009)
  • Marele jaf comunist (2004) Trailer
  • Franzela exilului (2002)
  • Omul cu o mie de ochi (2001)
  • Duo pentru Paoloncel si Petronom (1994)
Filmografie - producator
  • Dacia, dragostea mea (2009) Trailer
  • Cold Waves - Razboi pe calea undelor / Razboi pe calea undelor (2007) Trailer
  • The Struma (2001)


Citeste mai multe despre   




















Articol sustinut de BRD Groupe Société Générale

Atelier de idei. Cum te ajuta tehnologia sa-ti faci mai mult timp pentru tine si planurile tale

Munca multa, stres, ore peste program, termene limita, sedinte lungi. Uneori, asa arata ziua de lucru a multora dintre noi. Din acest motiv e foarte important sa investesti in lucruri care te pot ajuta sa iti folosesti mai bine timpul petrecut la birou. Sa lucrezi mai bine, mai usor si mai repede poate insemna mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi. Iti propunem, asadar, cinci directii care te pot ajuta pe plan profesional si personal.

407 vizualizari






Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică