Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat ca a votat doar la alegerile prezidentiale, deoarece "referendumul mi s-a parut inutil", transmite NewsIn. "Am votat pentru normalitate", a spus Johannis, care a fost propus de PNL sa preia conducerea guvernului, dupa caderea Cabinetului condus de Enil Boc.

"Am votat pentru normalitate. Cred ca lumea va merge la vot. Este foarte important, este modul in care cetateanul poate sa participe la democratie", a declarat Johannis. Primarul Sibiului a adaugat ca a votat doar la alegerile prezidentiale "pentru ca referendumul mi s-a parut inutil".

Primarul Sibiului a votat la Scoala generala nr. 4 din Sibiu, fiind insotit la sectia de votare de sotia sa, Carmen Johannis.

Dupa caderea Guvernului condus de Emil Boc, PNL l-a propus pe Klaus Johannis sa preia sefia Executivului. Ulterior, aceasta propunere a fost sustinuta si de PSD, UDMR si grupul minoritatilor nationale. Presedintele Traian Basescu l-a desemnat insa pentru postul de prim ministru pe economistul Lucian Croitoru, al carui Cabinet a fost respins de Parlament.