Incepand de luni, 9 noiembrie, puteti semnala derapajele de presa pe durata campaniei electorale intr-o sectiune speciala realizata de Fundatia Konrad Adenauer, Centrul pentru Jurnalism Independent si HotNews.ro. Platforma de monitorizare se adreseaza in special cititorilor si ziaristilor din redactii, invitati sa semnaleze cazurile flagrante de manipulare, joc incorect in campanie, sustinerea unui candidat de catre posturi TV centrale sau locale, posturi de radio, ziare, site-uri etc.

  • Va invitam sa postati sesizarile dumneavoastra fie completand formularul de comentarii de la finalul acestui articol, fie comentind articolele semnate de cei sapte cunoscuti comentatori care vor scrie permanent pentru sectiunea "Mass media in alegerile prezidentiale 2009".

Cei sapte sunt nume consacrate din presa, ziaristi si bloggeri:Mihnea Maruta, Iulian Comanescu, Alex Mihaileanu, Doc, Ioana Avadani, George Hari Popescu siCosti Rogozanu. Hotnews.ro gazduieste platforma de monitorizare a comportamentului presei pe durata campaniei electorale in parteneriat cu Centrul pentru Jurnalism Independent, in cadrul unui proiect initiat de Fundatia Konrad Adenauer.