Gheorghe Pogea, actualul ministru interimar al Finantelor si in acelasi timp titular in Cabinetul Croitoru a declarat pentru HotNews.ro ca isi mentine prioritatile pe termen scurt si mediu- indeplinirea conditionalitatilor din Acordul cu FMI. "Eu sunt un tip mai retinut si nu as vrea sa vorbesc despre sansele de a fi validat in Parlament cabinetul Lucian Croitoru. Orice as spune ar fi cu siguranta interpretat", a declarat Pogea pentru HotNews.ro.

El a mai precizat ca cel mai important lucru este, in cazul in care va fi validat ca ministru, sa treaca bugetul prin Parlament, pentru ca Romania sa isi poata primi transa urmatoare de la Fond.

"Sa stiti ca noi lucram si acum foarte mult. E drept, zgomotele politice ne acopera, dar va asigur ca si Guvernul interimar lucreaza din greu. Eu cel putin am la fel de multe pe cap", a mai spus Pogea.

"Vom vedea insa in ce masura proiectele mele vor fi acceptate si de Parlament. Domnul Croitoru a facut niste eforturi pentru a fixa lista pe care ati auzit-o si va trebui acum sa ne supunem procedurilor parlamentare", a conchis ministrul Finantelor pentru HotNews.ro.