Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB) si Renault Technologie Roumanie (RTR) deruleaza Programul de formare ”Ingineria Proiectelor in Automobile” (IPA), conform Conventiei nr. 12638 / 03.09.2007, in cadrul unui parteneriat complex, constituit din UPB, Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, Universitatea din Craiova, l’Université de Technologie de Compiègne (Franta) si RTR.

Urmare a succesului programului de formare IPA, s-a initiat un proiect de transformare a acestuia intr-un sistem de masterate specializate, recunoscute si sustinute de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, la fiecare din universitatile romanesti mentionate mai sus.

Renault Technologie Roumanie (RTR) este singurul centru de inginerie auto din Europa de Est si zona mediterana si cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Frantei, cu circa 2300 de ingineri.

In acest context va rog sa analizati posibilitatea de a se publica pe site-ul dvs. informatii despre aceasta propunere de master adresata pasionatilor de masini care doresc sa isi construiasca o cariera in domeniul "inginerie si management".

Masterul se adreseaza absolventilor tuturor specializarilor de invatamant superior tehnic - studii universitare de lunga durata (5 ani, zi) sau studii universitare de licenta (4 ani, zi).