Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile

de S.B.     HotNews.ro
Miercuri, 27 mai 2009, 9:59 Actualitate

 ConsTrain organizeaza in perioada 27-28 iunie 2009 la Bucuresti cursul de "Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile". Termenul limita de inscriere este 19 iunie 2009, orele 14:00.

Cursul „Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile” abordeaza 4 elemente esentiale incluse intr-un dosar de finantare:

    * cererea de finantare;
    * studiul de fezabilitate;
    * analiza cost-beneficiu;
    * planul de afaceri.

Accentul va fi pus pe corelarea informatiilor din aceste documente, dar si pe modul de realizare a unor elemente cheie incluse in acestea. Este vorba despre:

    * modul de corelare a obiectivelor, rezultatelor si activitatilor, precum si reflectarea acestora in indicatori;
    * modul de justificare a proiectului din perspectiva nevoilor beneficiarului, evolutiei pietei pe domeniul respectiv si prevederilor din documentele programatice europene si nationale;
    * modul de realizare a previziunilor financiare si a bugetului proiectului.

De asemenea, in cadrul cursului se abordeaza si problematica obtinerii avizelor solicitate pentru depunerea proiectelor.
 
In cele 2 zile ale cursului veti putea schita un proiect pornind de la ideile dvs. de proiect, cu sprijinul permanent al trainerilor si consultantilor ConsTrain, care va vor ghida prin procedurile si regulile stabilite de autoritatile responsabile, dar le vor completa cu „chichite” si detalii punctuale din experienta practica in domeniu.

Persoanele care se inscriu pana la data de 15 iunie 2009 beneficiaza de o reducere de 10%.

Pentru detalii consultati www.constrain.ro 


Citeste mai multe despre   
Articol sustinut de Superbrands

AmCham  - 25 de ani de impact in Romania, prin sustinerea consultarii intre mediul public si privat, pentru dezvoltarea Romaniei

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) este de 25 de ani intre cele mai reprezentative asociatii ale comunitatii de afaceri din Romania, fiind recunoscuta drept un promotor al dialogului public-privat pe teme ce privesc mediul de afaceri, politicile publice cu impact asupra economiei, competitivitatea Romaniei sau dinamica relatiilor comerciale intre SUA si Romania.

791 vizualizari
Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version