Concursul "Nu-ti lasa mintea sa intre in criza!", desfasurat in perioada 18-24 mai 2009, isi anunta astazi castigatorii. Cititorii HotNews.ro au fost provocati sa raspunda la intrebarea "Tu ce faci pentru a-ti mentine mintea in forma?".

Smart Fm si HotNews.ro ofera, in baza voturilor cititorilor, cele cinci pachete de premii urmatorilor castigatori:

  • mirciulinsky, cu 63 de voturi pozitive
  • adinamelania, cu 63 de voturi pozitive
  • psihofericire, cu 38 de voturi pozitive
  • hellen, cu 38 de voturi pozitive
  • euconu, cu 32 de voturi pozitive

Pachetele de premii contin: un DVD Dicovery Channel, un pachet cu delicii de la Ceainariile Rendez-vous, trei carti de la Editura Nemira si o invitatie pentru doua persoane la Teatrul Nottara.

Raspunsurile care au adunat cele mai multe voturi pozitive sunt urmatoarele:

  • mirciulinsky [utilizator]: Pur si simplu o iubesc pe ea si nimic altceva nu mai conteaza.
  • adinamelania [utilizator]:  Incerc pe cat posibil sa ma gandesc la cu totul altceva si asa cu siguranta nu imi intra nici mintea nici sufletul in "criza". Descoperirea succesului interior este cel mai bun, mai usor si de fapt, singurul de a obtine si de a te bucura de orice altceva in viata.
  • psihofericire [utilizator]: tineretea spiritului este unul din lucrurile importante cu care ramai chiar daca sufli in tort cu 85 de lumanari sau nu ai implinit inca 18 ani. Inainte de toate, mintea cere rigoare, exercitiu, optimism si buna dispozitie. Adaugati si un pic de lectura si socizaliare.
  • hellen [utilizator]: ...provocarea ''necunoscutului'' este mult mai puternica decat un simplu joc de puzzle...
  • euconu [utilizator]: Pentru a nu-mi lasa mintea sa intre in criza, particip la concursuri bazate pe productiile creierului. Voi reda un raspuns la un concurs la care am participat:
    Intrebare: Fratii Bloom au o meserie dificila: escrocarea milionarilor excentrici. Daca ai face parte din banda fratilor, ce milionar / miliardar ti-ai alege ca tinta? Si de ce?
    Raspunsul meu: Dupa consultarea amanuntita cu ceilalti membri ai grupului, tinta este cel mai bogat cap incoronat al planetei: Sultanul Bruneiului. Dupa o analiza superdetaliata a bogatiilor atacabile si a obiceiurilor tintei, ale curtii regale, ale persoanelor din anturajul lui, dupa coruperea unui apropiat al sau care sa ne introduca in palatul somptuos cu peste 1000 de camere si apoi, la momentul oportun, sa ne prezinte sultanului cu o motivatie bine gandita, planul de escrocare nu este chiar irealizabil.
    Ba dimpotriva. Totul va dura cam 2-3 luni, invaluirea, familiarizarea, castigarea increderii, lovitura, degajarea zonei. Daca tot o faci, miza sa fie pe masura. Scuze, trebuie sa plec - avionul particular care sa ne duca in Brunei este gata de decolare.
    Imi iau ramas bun de pe acum caci nu cred ca ne vom mai vedea prea curand. Suma estimata a fi obtinuta este cu totul, cu totul acoperitoare pentru viitor. Bafta si voua! Sa votati cu mare, mare grija si atentie la alegerile europarlamentare deoarece nu-mi imaginez ca va lipsi cineva de la vot! Eu voi vota la ambasada Romaniei din capitala tarii, Bandar Seri Begawan, in drum spre palatul sultanului, inainte de una dintre vizitele de rutina. P.S. In ultimul moment am primit o veste naucitoare care da peste cap partea principala a planului: Romania nu are nici ambasada, nici macar consulat in Brunei, deci nu voi putea sa votez!!! Nu voi putea sa votez?!!! M-am interesat imediat dar cea mai apropiata ambasada este in Australia, la Canberra. Mai este un consulat la Sydney…Ce situatie! Tot planul trebuie refacut din temelii in avion! Dar nu ma las. Spre Bandar Seri Begawan, in zbor!!!

Puteti vedea toate raspunsurile oferite de participanti la intrebarea concursului aici.

Toti participantii vor fi rasplatiti cu premii constand in pachete de carti Nemira.

Modalitatea de intrare in posesie a premiilor vor fi comunicate prin e-mail fiecarui participant.

Pentru detalii suplimentare legate de premii puteti contacta Smart Fm la telefon 021-224.18.50 sau pe adresa de e-mail faracriza[at]smartfm.ro.