"M-am hotarat sa devin om mare. Mi-am pus cravata si nu a mers." Ce zici de o scoala de business? ADVICE Students crede in strategie. In perioada 6-16 aprilie, organizam scoala de business Think Strategy4. Tu cum vrei sa ajungi om mare? Descarca formularul de inscriere de pe www.thinkstrategy.ro si trimite-l la tsy.advice@gmail.com pana pe 29 martie.

Pentru ca a ajuns la cea de-a patra editie, Think Strategy si-a propus sa abordeze anul acesta managementul si marketingul strategic sub forma unei scoli de strategie. Proiectul doreste sa evidentieze prin discutii, studii de caz si exercitii interactive, rolul fundamental al strategiei in drumul spre succes al unui brand, al unei companii sau al unei campanii. Cei 25 de participanti vor avea ocazia de a intra in contact cu oameni din top managementul marilor companii, cu nume marcante din industrie, cu traineri recunoscuti, cu strategic planners.

Saptamana 1

Ziua 1: Inside business strategy

Ziua 2: First steps - great businesses

Ziua 3: The marketing viewpoint

Ziua 4: Astonishing Advertising

Ziua 5: Zooming on local strategy

Saptamana 2

Ziua 1: Politics 360°

Ziua 2: Moving ONline

Ziua 3: Global strategy though hard times

Ziua 4: Playing is for the Strategists

ADVICE Students te indeamna sa gandesti revolutionar de 7 ani incoace. Vrem sa iti aducem lumea publicitatii mai aproape prin evenimente curajoase puse la cale de studenti voluntari, sa stimulam ideile tinute ascunse si sa le dam proportii grandioase. Detalii pe www.advicestudents.ro.