Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

ConsTrain organizeaza cursul de "Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile" 

de S.B.     HotNews.ro
Marţi, 3 martie 2009, 14:40 Actualitate

ConsTrain organizeaza in perioada 7-8 martie 2009 la Bucuresti cursul de "Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile". Pentru acest curs mai sunt disponibile 5 locuri.

Cursul "Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile" abordeaza 4 elemente esentiale incluse intr-un dosar de finantare:
  • cererea de finantare
  • studiul de fezabilitate
  • analiza cost-beneficiu
  • planul de afaceri

Accentul va fi pus pe corelarea informatiilor din aceste documente, dar si pe modul de realizare a unor elemente cheie incluse in acestea. Este vorba despre:
  • modul de corelare a obiectivelor, rezultatelor si activitatilor, precum si reflectarea acestora in indicatori
  • modul de justificare a proiectului din perspectiva nevoilor beneficiarului, evolutiei pietei pe domeniul respectiv si prevederilor din documentele programatice europene si nationale
  • modul de realizare a previziunilor financiare si a bugetului proiectului
De asemenea, in cadrul cursului se abordeaza si problematica obtinerii avizelor solicitate pentru depunerea proiectelor.

In cele 2 zile ale cursului veti putea schita un proiect pornind de la ideile dvs. de proiect, cu sprijinul permanent al trainerilor si consultantilor ConsTrain, care va vor ghida prin procedurile si regulile stabilite de autoritatile responsabile, dar le vor completa cu "chichite" si detalii punctuale din experienta practica in domeniu.

Pentru detalii consultati www.constrain.ro

Articol sustinut de BRD Groupe Société Générale

Atelier de idei. Cum te ajuta tehnologia sa-ti faci mai mult timp pentru tine si planurile tale

Munca multa, stres, ore peste program, termene limita, sedinte lungi. Uneori, asa arata ziua de lucru a multora dintre noi. Din acest motiv e foarte important sa investesti in lucruri care te pot ajuta sa iti folosesti mai bine timpul petrecut la birou. Sa lucrezi mai bine, mai usor si mai repede poate insemna mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi. Iti propunem, asadar, cinci directii care te pot ajuta pe plan profesional si personal.

1770 vizualizari


Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi