Creeaza obiecte de arta sau utile din materiale pe care, de obicei, le pui la gunoi. Fotografiaza "opera de arta" si trimite-ne pe adresa concurs[at]hotnews.ro una sau doua fotografii ale acestora pana cel mai tarziu la 5 octombrie.

N.R. Din cauza unor probleme tehnice, galeria finalistilor va fi publicata joi, 9 octombrie 2008.

Regulament concurs ''Recycle Art''

Conditii de participare:

In concurs se poate inscrie orice cetatean roman cu domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor HotNews.ro, a rudelor lor de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.

Inscrierile se fac prin trimiterea unui e-mail care va contine datele de indentificare ale participantului si va avea atasate fotografiile obiectului (de arta sau util) creat de participant, la adresa concurs[at]hotnews.ro.

Participantii la concurs sunt rugati sa completeze corect datele personale din (nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, telefon, seria si numarul de buletin/carte de identitate). Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate (pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate) si vor trebui sa prezinte juriului obiectul fotografiat.

Participantii pot trimite la concurs maximum 2 fotografii in format digital.

Nu sunt admise fotografii modificate pe computer, cu exceptia corectiilor de baza din programele de editare (brightness/contrast, levels, unsharp etc.), atat timp cat aspectul nu se departeaza mult fata de fotografia originala.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea unei fotografii la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului sau in caz de nerespectare a conditiilor tehnice de mai sus.

Aparitia materialelor pe site: Materialele acceptate in concurs vor fi postate pe HotNews.ro in maximum 72 de ore de la inscriere.

Calendar:

• Perioada de inscriere: 8 septembrie-5 octombrie

• Galeria finalistilor: 6 octombrie

• Votul publicului: 6 octombrie-12 octombrie ora 24:00

• Votul juriului: 12 octombrie

• Anuntarea castigatorilor: 13 octombrie

Evaluare: Lucrarile inscrise in concurs sunt apreciate dupa criteriile:

• incadrarea in tema

• creativitate

• originalitate

Atentie! Nu este un concurs de fotografie, ci unul de creatie a unor obiecte de arta sau utile. Criteriile de mai sus se refera in primul rand la obiectele create si mai putin la calitatea imaginilor.

Jurizare:

Presedintele juriului: DAN PERJOVSCHI

Membrii juriului:

* Monica Brandusescu (HotNews.ro)

* Remus Visan (Millennium Tour Romania)

* Valentin Negoita (ECO TIC)

Juriul mai sus mentionat va desemna castigatorii premiilor I, II si III pentru concursul “Recycle Art”.Dupa incheierea inscrierii in concurs (5 octombrie 2008, ora 24:00), juriul va selecta si va publica pe HotNews.ro o galerie a finalistilor (pe 6 octombrie 2008), care va contine maximum 20 de fotografii, selectate dintre cele mai bune materiale participante la concurs.

Din aceasta galerie a finalistilor vor fi alesi castigatorii celor trei premii.''Premiul publicului'' va fi stabilit in functie de voturile acordate de cititorii HotNews.ro materialelor acceptate in faza finala si postate pe HotNews.ro.

Anuntarea castigatorilor se va face pe 13 octombrie 2008 pe HotNews.ro.

Premii Recycle Art:

  •  Premiul I - O excursie pentru 2 persoane la Berlin  
  • Premiul II - Un laptop   
  • Premiul III - Un aparat foto   
  • Premiul publicului - Un album Leonardo da Vinci

Drepturile de autor:

• Pentru crearea unui document, desen, afis sau alt material ce se prezinta pe orice fel de suport (inclusiv pe disketa, CD, DVD) sau accesibil pe internet, trebuie sa va asigurati ca aveti toate drepturile pe materialele componente (de exemplu un fundal de afis, sau o imagine copiata de pe internet etc.).

• In cazul in care doriti sa utilizati un material de pe internet sau din alta baza de date sau din orice alta sursa, trebuie sa verificati in prealabil ca acest material este liber utilizabil inclusiv pentru scopul declarat al acestui site internet. In caz contrar, sunteti responsabil de orice incalcare a unor drepturi de autor, si veti suporta orice sanctiune aplicabila. In cazul oricarui dubiu, va rog sa contactati proprietarii sitului.

• Trimiterea e-mailului cu datele personale si cu fotografiile atasate la adresa concurs[at]hotnews.ro implica acordul ca materialele inscrise in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre HotNews.ro.

Prin publicarea materialelor si textelor voastre pe acest site internet declarati ca detineti toate drepturile asupra acestor materiale si texte, sunteti de acord cu utilizarea si exploatarea lui in orice mod de catre proprietarii acestui site, fara nici o limita de teritoriu sau durata.

Politica de confidentialitate:

Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]hotnews.ro.

Clauze finale:

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.Prin trimiterea e-mailului cu datele personale si cu fotografiile atasate la adresa concurs[at]hotnews.ro, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.