UniCredit tiriac Bank a adaugat bancomatelor din retea facilitatea de schimbare a codurilor personale de identificare (PIN) pentru cardurile emise, a anuntat marti institutia financiara. Dupa introducerea cardului si a PIN-ului original, clientul UniCredit trebuie sa aleaga, din lista de operatiuni disponibile afisate pe ecranul bancomatului, optiunea „Schimbare PIN”. Masura a fost luata pentru imbunatatirea gradului de utilizare a cardurilor bancare.

„Optiunea de schimbare a PIN-ului este importanta pentru ca permite o mai buna utilizare a cardurilor, parolele personale fiind astfel retinute mult mai usor”, a declarat Daniel Ghiulea, Operations Channels Director in UniCredit Tiriac Bank.

Optiunea este disponibila gratuit la cele peste 400 de bancomate proprii si se adauga serviciilor oferite de banca la ATM, respectiv retragerea de numerar, interogarea soldului contului, plata utilitatilor si listarea ultimelor 10 tranzactii efectuate.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bancara din Romania, cu active totale in valoare de 3,7 miliarde de euro, la sfarsitul lunii martie a acestui an.