​Curtea Arbitrajului în Sport a decis înjumătățirea pedepsei clubului Chelsea. Astfel, clubul va putea efectua transferuri în fereastra de iarnă, potrivit Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

În aprilie, clubul Chelsea a fost găsit vinovat pentru că a încălcat regulamentul FIFA în privința transferurilor unor jucători străini.

Curtea Arbitrajului în Sport a decis, în urma unei contestații depuse de clubul din Premier League, să înjumătățească perioada de interdicție la transferuri. De asemenea, amenda pe care clubul ar fi trebuit să o plătească a fost înjumătățită de la 600.000 de franci elvețieni la 300.000 de franci elvețieni.

”Din punct de vedere fotbalistic, pentru evoluția echipei, este cu siguranță un lucru bun. Dacă voi vedea că avem unele poziții unde avem nevoie de întăriri, cu siguranță vom căuta jucători, la fel ca toate cluburile mari. De asta oamenii se așteptau la mai puțin din partea noastră, pentru că o mulțime de cluburi cheltuiesc 100 de milioane sau 150 de milioane de dolari, iar noi nu am avut această șansă și l-am pierdut și pe Eden Hazard”, a declarat managerul echipei, Frank Lampard.