​Formaţia FC Viitorul a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I, marcat de ratarea a două penaltiuri, potrivit News.ro.

Liga 1Foto: lpf.ro

Au marcat Debeljuh ‘45+1 pentru gazde şi Achim ’14 (penalti) pentru oaspeţi.

În minutul 40, gazdele au ratat un penalti acordat pentru un henţ în careu. A executat Petrescu, dar Căbuz a respins atât lovitura de la 11 metri cât şi şutul care a urmat.

În minutul 77, a ratat un penalti şi Iancu (FC Viitorul), mingea lovind bara. Lovitura de la 11 metri a fost acordată pentru un fault în careu, fază în urma căreia Petrescu a fost eliminat. După dictarea penaltiului, tehnicianul gazdelor, Eugen Neagoe, a fost şi el eliminat, el protestând vehement.

Antrenorul oaspeţilor, Gheorghe Hagi, a primit cartonaş galben în minutul 45+2.

Au evoluat echipele:

Hermannstadt: Novo - Luchin, Viera, I. Stoica, Buşu – Dumitriu (Yazalde ’90), Dâlbea, Offenbacher (Taira ’83) – Vodă (Petrescu ’18), Debeljuh, Buzan.

FC Viitorul: Căbuz - Boboc, Ţîru, Mladen, de Nooijer - Ciobanu, Achim, Houri (Iacob ’90) - Matei (Pitu ’85) - Iancu, Ganea (Munteanu ’54).

Cartonaşe galbene: Stoica ’13, Dâlbea ’19, Petrescu ’46, ‘75 / Iancu ’15, Ţîru ’39, Ganea ’52, Boboc ‘68

Cartonaş roşu: Petrescu ‘75

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Marius Nicoară, Ionel Valentin Dumitru – Florin Mihai Marcu. Observatori: Cornel Sorescu, Dan Potocianu.