O fostă colegă de cameră a fetei de 13 ani, care a fost abuzată de un polițist din Craiova, povestește că acesta o droga pe adolescenta cu care întreținea relații sexuale și o obliga să se prostitueze, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bărbatul a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii octombrie și și-a dat demisia din Poliție. Tânăra de 18 ani spune că a aflat drama fetei abia după ce a citit în presă despre cazul polițistului din Craiova care a fost arestat pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră instituționalizată.

Atunci și-a dat seama că era vorba despre fata cu care, mai bine de o lună, a împărțit camera într-un apartament de tip familial în care erau cazate de Direcția pentru Protecția Copilului Craiova. Atunci a luat legătura cu fata, iar aceasta i-a mărturisit coșmarul prin care trecuse. „Mi-a spus că ea și-a început viața sexuală cu acesta la 12 ani. Și a fost primul bărbat din viața ei. După care acesta a dus-o la hotel, a bătut-o, a întreținut relații sexuale cu ea și după aceea a dus-o acasă.

După care începuse să o dea și la alte persoane. Bărbați în vârstă, trecuți de 40 de ani, după cum mi-a spus ea. Nu știa cine sunt acele persoane, mai ales că acesta o obliga și să fumeze anumite substanțe”, povestește fosta colegă de cameră a adolescentei. Ea mai spune că polițistul ar fi avut poze indecente cu colega ei. „Fata mi-a spus că acesta nu numai că întreținea relații sexuale cu ea și că avea poze indecente cu ea, mi-a spus și faptul că o dădea și la alți bărbați.

O punea să se culce cu ei pe bani, după care banii ajungeau la el, iar ea ajungea acasă și drogată și bătută. O și droga”, spune tânăra. Tânăra le-a povestit aceste lucruri, joi, procurorilor DIICOT care instrumentează cazul. Agentul de poliție a fost arestat preventiv în 31 octombrie, după ce procurorii DIICOT și polițiștii de la combaterea Criminalității Organizate l-au acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră.

Potrivit procurorilor, cei doi s-au cunoscut după ce fata i-a cerut polițistului o țigară. Acesta i-a solicitat profilul pe Facebook, pentru a putea ține legătura. Cei doi au întreținut relații sexuale în apartamentul părinților polițistului sau în mașina acestuia. „Cu acest prilej, inculpatul realizează o serie fișiere foto și video cu caracter sexual explicit, atât reprezentând momentul în care întrețineau relații sexuale, cât și prin fotografierea persoanei vătămate dezbrăcată.

(...) De asemenea, inculpatul i-a solicitat realizarea și trimiterea unor fotografii cu același conținut. Cu prilejul percheziției informatice efectuate în cauză și accesului la adresa de e-mail folosită de inculpat au fost găsite astfel de fișiere foto și video datate februarie-august 2019”, au anunțat procurorii DIICOT. Surse din cadrul anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că ancheta a început după ce cei de la Protecția Copilului au observat un comportament ciudat la fată.

Polițistul, care și-a dat demisia, a absolvit Școala de Agenți de Poliție din Câmpina în 2006, iar din 2009 lucra la Secția 5 Poliție Craiova. În 2017, acesta a divorțat de soția sa, cu care are un copil de 6 ani.