Remediile naturale care te ajută să scapi de respirația urât mirositoare. Uleiurile esențiale combat halena. Sunt unele uleiuri aromatice, cum sunt cele de menta, eucalipt, portocale, pe care le poți folosi să-ți faci singura pasta de dinți. Vei obține un produs natural, eficient, care menține prospețimea gurii. Ai nevoie de bicarbonat de sodiu, ulei de cocos și ulei esențial, în cantități egale. După ce le amesteci bine, le tii într-un recipient etanș. Truc: daca pui o picătură de ulei aromat pe limba, vei simți că gustul se schimba în bine aproape imediat, conform Doctorul Zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Cele mai bune alimente bogate în calciu. Bogat în nutrienţi şi sărac în calorii, oul este o sursă considerabilă de calciu, având un conţinut de până la 50 mg din acest mineral şi 1,5 mg de vitamina D, aceasta din urmă ajutând organismul să absoarbă mai bine calciul. Pentru a te bucura însă de beneficiile ouălor, acestea trebuie consumate fierte. Şi mai bogate în calciu sunt cojile de ou. Înainte de a le consuma, spală-le bine, pisează-le şi pune câte o linguriţă de pulbere în sucurile naturale sau ia-o cu puţină miere, potrivit Click.

Lumea oncologică- între percepția pacientului și realitatea medicală. Unul dintre cele mai interesante fenomene în oncologie este revigorarea sau reinventarea unui concept care în urma cu jumătate de secol era denumit frauda medicala iar în zilele noastre se numește "medicina alternativa”. Promotorii acestui tip de activitate afirma că utilizează știință în mod diferit, utilizând standarde de evidenta diferite, cum ar fi utilizarea de studii pragmatice că și când ar fi studii de eficacitate, notează Medlife.

Cum să faci ca presbiopia să fie o afecțiune oculară mai ușor de tolerat? Știm toți că, după vârstă de 40 de ani, ochii noștri suferă un proces ireversibil de îmbătrânire. Odată cu înaintarea în vârstă, scade automat și puterea de acomodare a ochiului, respectiv capacitatea sa de a focaliza corect atât obiectele amplasate la apropiere, cât și cele aflate la depărtare și de a face o tranziție ușoară intre cele doua forme de focalizare, scrie Diva Hair.

Primele simptome de Alzheimer apar cu câțiva ani înainte să se instaleze boala. Iată la ce să fiți atenți. Simptomele precoce ale bolii Alzheimer pot apărea cu până la 18 ani înainte ca boala să fie diagnosticată oficial. „Deși nu putem detecta în prezent astfel de modificări la indivizii cu risc, am fost capabili să le observăm în cadrul unui grup de indivizi care au dezvoltat în cele din urmă demență din cauza bolii Alzheimer”, a spus medicul Kumar B. Rajan conform Doctorul Zilei.