Doina Pană susține că Răzvan Cuc ar trebui să-și prezinte demisia de onoare după izbucnirea scandalului în care ministrul Transporturilor e acuzat că a cerut șefei Tarom să țină avioanele la sol în ziua moțiunii.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Teoretic, ar trebui să-și dea demisia de onoare”, a declarat, la Digi 24, Doina Pană, deputat PSD și fost ministru al Apelor și Pădurilor.

Șefa demisă a Tarom, Mădălina Mezei a declarat, vineri, că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut să oprească cinci curse interne și să identifice parlamentarii care s-ar fi aflat la bord. Ea se va duce luni la DNA să dea o declarație în acest caz.

Ministrul Transporturilor admite că s-a întâlnit cu fosta șefă a Tarom în seara dinaintea moțiunii, însă nu i-a cerut să țină avioanele la sol. Întâlnirea, a precizat Răzvan Cuc, a avut loc în fața casei Mădălinei Mezei, pe stradă, în jurul orei 21-21.30.

Premierul Viorica Dăncilă a spus vineri că va fi neiertătoare dacă se va dovedi că cineva a greșit în cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Mădălina Mezei, și ministrul Transporturilor.