Noua funcție Tesla te lasă să-ți chemi mașina ca pe animalul de companie. Compania a anunțat lansarea unui nou update de software pentru mașinile sale, numit Version 10. Vine cu o serie de îmbunătățiri pentru șoferii vehiculelor. De departe cea mai impresionantă dintre toate este funcția Smart Summon. În esență, aceasta te lasă să-ți chemi mașina Tesla din parcare direct în locul în care ești tu, iar aceasta se va deplasa singură spre tine, fără să aibă nevoie de șofer. Astfel, atunci când ajungi în parcare, nu va mai trebui să te deplasezi până la mașină pentru a putea pleca, ci o poți chema pe ea exact în locul în care ești, scrie Playtech.

Faze tariFoto: Colaj foto

Asistentul virtual Alexa va glumi și poate chiar va înjura cu vocea lui Samuel L. Jackson. Actorul Samuel L Jackson a devenit prima vedetă care își împrumută vocea asistentului virtual Alexa, un videoclip dat publicității de Amazon sugerând chiar că este posibil să strecoare și înjurături specifice limbajului pitoresc al personajelor jucate de acesta, transmite Mediafax citând presa internațională. David Lump, vicepreședintele senior al companiei Amazon, a făcut anunțul în Seattle. Reprezentanții companiei au afirmat că vocile mai multor celebrități vor putea fi selectate de utilizatori în viitor, dar, pentru moment, doar numele actorului Samuel L. Jackson a fost dezvăluit, notează Digi24.

Motivul pentru care un tânăr de 24 de ani s-a însurat cu verișoara lui de 81. Un tânăr de 24 de ani din Ucraina s-a căsătorit cu verișoara lui în vârstă de 81 de ani, pentru a nu fi nevoit să meargă în armată. Alexander Kondratyuk a declarat că are o legătură specială cu verișoara lui și a negat că s-ar fi căsătorit cu ea pentru a nu face armata. Femeia susține că tânărul este un soț bun și că are grijă de ea. Pe de altă parte, vecinii ei au declarat că Alexander nu a vizitat-o până acum. Unul dintre ei a mai spus că femeia este vizitată doar de nepoții și surorile ei, nu și de tânăr, conform Știrile Pro Tv.

O vilă din Marea Britanie a fost scoasă la vânzare la prețul de o liră. O vilă construită în stil victorian, situată în orașul britanic Birmingham, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 1 liră sterlină. Locuința, care are baie, bucătărie și trei dormitoare, este comercializată de site-ul de comerț online sdlauctions.co.uk, care menționează faptul că aceasta are nevoie urgentă de o renovare completă, fiind într-un avansat stadiu de degradare. De altfel, imaginile din interior arată clar acest lucru. Dacă din exterior, totul pare frumos și curat, o mică terasă mică, gard viu și ușa de la intrare proaspăt vopsită, în casă vedem mormane de moloz, obiecte sparte, pereți distruși și nici tavanul sau acoperișul nu arată prea bine, se arată în articolul Libertatea.

Acest bloc din Bacău are o pădure pe un perete. De ce arată ca o pictură? Proiectul acesta ar putea avea foarte bine titlul: „aceasta nu este o pictură”. Pe un bloc din Bacău a apărut un perete colorat. De la distanță, sau chiar de aproape, pare pictură. E, în fapt, o pădure de 250 de metri pătrați. Pe 26 septembrie, a fost dezvăluită publicului și societății această pictură murală din Bacău. Dincolo de-a fi un act artist, e un act de purificare a aerului. Pictura a fost realizată cu vopsea Airlite. Aceasta e capabilă să transforme substanțele poluante din aer, cum ar fi oxizii de azot și de sulf, în nitrați și nitriți inofensivi care sunt depozitați pe suprafața vopsită. De acolo sunt eliminați la ploaie sau când e umiditate mai mare în aer, scrie Libertatea.