După dezvăluirile legate de mariajul cu fostul ei soț Ashton Kutcher, actrița americană Demi Moore șochează din nou dezvăluind că a fost violată când avea doar 15 ani. Moore mai afirmă că bărbatul care a forțat-o a avut o înțelegere cu mama ei, căreia i-a plătit 500 de dolari pentru a întreține relații sexuale cu Demi Moore, scrie The Independent.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actrița vorbește despre viol în carta sa autobiografică intitulată „Inside Out”, care va apărea pe 24 septembrie. Moore a fost intervievată de Diane Sawyer în cadrul unui segment al emisiunii „Good Morning America”.

Moore își descrie copilăria, vorbind despre dependența de alcool a părinților ei, dar și despre faptul că tatăl ei și-a părăsit familia. După plecarea tatălui, actrița americană a încercat să fie o piatră de sprijin pentru mama sa care se lupta cu episoade depresive.

„A fost viol și trădare”, a scris Moore despre episodul în care mama ei a ales să „o vândă” pentru 500 de dolari. „În adâncul inimii mele nu cred că m-a vândut. Nu cred că a fost o tranzacție directă”, a spus actrița. „Dar, cu toate acestea, i-a facilitat accesul. M-a pus în calea pericolului”, a continuat Demi Moore.

Actrița americană a dezvăluit săptămâna trecută detalii despre mariajul cu actorul Ashton Kutcher. Aceasta l-a acuzat de infidelitate și a vorbit despre faptul că au avut episoade în care au făcut sex în trei, Moore acceptând asta pentru a-i arăta soțului său „că este deschisă și amuzantă”.