​Pereții casei lui Gheorghe Dincă sunt verificați cu scannerul, în căutarea de noi probe. Aparatul de scanat a fost adus de anchetatori în urmă cu câteva zile la Caracal, pentru a face cercetări amănunţite la locuința lui Gheorghe Dincă, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aparatul a depistat deja câteva anomalii la nivelul solului, declarau pentru Mediafax surse judiciare. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

Luni, perchezițiile au fost reluate la locuința lui Dincă, verificându-se, potrivit unor surse judiciare, și pereții cu scannerul în căutarea de noi probe.

În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul perchezițiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei.

De asemenea, procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susținut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. Specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă.

Procurorii au retrimis INML dispoziție de refacere a analizei.