Simona Halep a câştigat greu primul meci de la turneul de la Cincinnati. Fostul lider mondial s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-4, în faţa jucătoarei din Rusia Ekaterina Alexandrova, după două ore şi patru minute de joc.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jucătoarea din România s-a calificat în optimi.

"A fost un meci foarte, foarte greu. Lovește mingea foarte puternic, dar nu am renunțat. Am vrut să alerg pentru fiecare minge și mă bucur că am reușit să câștig. Din punct de vedere mental a fost foarte dificil din cauza accidentării suferite săptămâna trecută. Am avut dureri, nu mi-a fost ușor să îmi găsesc ritmul. Ea e foarte puternică. În setul doi am simțit că pot fi peste ea și am decis să schimb puțin jocul. Vă mulțumesc tuturor, este o plăcere să joc aici și sper să rămân aici până la finalul turneului", a spus Simona Halep, la finalul meciului contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova, potrivit Mediafax.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în finala turneului de la Cincinnati, meci pe care l-a pierdut în faţa jucătoarei Kiki Bertens. Rusoaica de pe locul 43 WTA a învins-o în primul tur pe Carla Suarez Navarro (29 WTA), cu 6-4, 6-1.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Ekaterina Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4/ Victoria valorii - Halep, în optimile competiției