Secretul unui cuplu care a aniversat 70 de ani de mariaj: ”Încă îşi recită poezii de dragoste!” Wang Dey, în vârstă de 98 de ani şi Chao Yuhua, în vârstă de 97 de ani, s-au căsătorit într-un parc din Chongquing, China, în urmă cu 70 de ani. Au depăşit, însă, orice barieră şi au continuat să se iubească şi să se respecte, iar acum, la împlinirea a şapte decenii de mariaj, ei au decis să-şi sărbătorească dragostea într-un mod inedit şi au mers în locuri în care au fost, notează Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cercetătorii au recreat parfumul Cleopatrei, după o rețetă veche de 2.000 de ani. După mai bine de 10 ani de săpături în apropiere de Cairo, arheologii au descoperit rețeta folosită de Cleopatra. Aceasta este compusă dintr-un amestec de smirnă, nucșoară, ulei de măsline și scorțișoară. Comparativ cu parfumurile din ziua de astăzi, cu o consistență similară cu uleiul de măsline, parfumul Cleopatrei este mult mai dens și mai puternic și persistă mai mult timp pe corp, confrom Stirile Protv.

O femeie care credea că e infertilă a născut trei perechi de gemeni. Olga Akopyan, de profesie microbiolog, are deja două perechi de gemeni și încă o fetiță. Pe toți i-a conceput fără tratamente. Bebelușii, fetița Aurora și băiețelul Gaspar, stau acum cu mama lor într-o maternitate din orașul Himki. La un moment dat, Olga s-a temut că nu va deveni niciodată mamă, după ce un consult a arătat că ar putea fi infertilă. A depășit șocul inițial și nu s-a lăsat. Astfel, la vârsta de 19 ani, a devenit mama unei fetițe, potrivit Stirile Protv.

Un astronaut italian va deveni primul DJ din spațiu. „Va fi o premieră mondială”. Astronautul italian Luca Parmitano va deveni primul „DJ din spațiu” pentru că va mixa marți de la bordul Spației Spațiale Internaționale. Muzica electro va fi transmisă din cosmos la bordul unui vas de croazieră din Ibiza. Astronautul va fi cel care va deschide evenimentul exclusivist la care participă 3.000 de oameni, scrie Libertatea.

Germanii, deranjaţi că nu pot să doarmă din cauza zgomotelor făcute de arici în sezonul de împerechere. Mai mulţi germani s-au speriat de sunete pe care le aud noaptea în grădini, iar poliţia a anunţat că zgomotele sunt făcute de arici în sezonul de împerechere. Sezonul de împerechere al aricilor se întinde din aprilie până în septembrie. Poliţia germană a primit mai multe telefoane cu reclamaţii legate de zgomotele care veneau din grădini pe timpul nopţii. Plângerile semnalau fie faptul că vecinii se manifestă prea zgomotos în timpul sexului ori că un animal a fost rănit sau că e posibil să fie un hoţ în grădină, potrivit Descopera.