Dusan Uhrin Jr a semnat, marți, un contract valabil pe un an de zile cu Dinamo București, informează Digisport. Tehnicianul din Cehia a mai pregătit de-a lungul timpului în România pe Poli Timișoara (2007-2008 și 2010-2011) și CFR Cluj (2009). "Sunt fericit că am revenit în România", a precizat antrenorul.

Dusan Uhrin Jr si Florin PruneaFoto: fcdinamo.ro

Pe cine a pregătit de-a lungul timpului antrenorul ceh: Union Praga, FK Slavoj, Tatran Postorna, Bohemians, Mlada Boleslav, Poli Timișoara, CFR Cluj, Mlada Boleslav, AEL Limasso, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk și Slavia Praga.

În vârstă de 51 de ani, Uhrin Jr va conduce de la ora 18:00 primul antrenament în calitate de tehnician al cainilor.

Antrenorul ceh va primi un salariu de 10.000 de dolari pe lună, plus bonusuri de performanță (dacă va fi cazul, desigur). Din staff-ul lui Uhrin vor face parte foștii secunzi ai lui Eugen Neagoe, Sebastian Moga și Iulian Mihăescu.

Reamintim că în acest moment Dinamo se află pe locul 13, penultimul din Liga 1, cu doar 3 puncte acumulate după 5 etape. Obiectivul lui Uhrin Jr va fi calificarea în play-off (fază a Ligii 1 unde câinii nu au ajuns sezonul trecut).