Florin Piersic se resimte după operaţia de la picior. La vârsta de 83 de ani, Florin Piersic este unul dintre actorii extrem de activi pe scena teatrului românesc, în ciuda problemelor de sănătate pe care le are. Deşi nu se vaietă niciodată şi nu spune ce îl doare, suferinţa este vizibilă. Celebrul actor a fost nevoit să îşi ţină spectacolul stând pe un scaun, din cauza durerilor pe care le are la picior. Spectatorii au observat că nu se simte bine deloc, scrie Click.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Meghan Markle vrea să schimbe percepția oamenilor cu privire la femeile care au născut. Nu e pentru nimeni un secret că societatea pune o presiune imensă pe femei să piardă în greutate imediat după naștere. După ce femeile trec prin atâtea provocări în timpul sarcinii și nașterii, ultimul lucru pe care au nevoie să îl audă este că trebuie să slăbească. Din fericire, Meghan Markle și-a propus să schimbe acest lucru. O sursă anonimă a povestit că ducesa vrea să schimbe percepția generală care spune că trebuie să fii slabă pentru a fi frumoasă, notează Unica.

Ioana Ginghină, mărturisiri despre relaţia cu Alexandru Papadopol: cum a încercat actriţa să-şi salveze căsnicia. Actriţa Ioana Ginghină, care a divorţat în urmă cu o lună de actorul Alexandru Papadopol după 12 ani de mariaj, a mărturisit, într-un interviu pentru revista Viva, cum a încercat să îşi salveze căsnicia, în speranţa că va rămâne alături de tatăl copilului ei: „Încercările au constat în a fi ceea ce credeam eu că este femeia perfectă. Am început să fac mai multă mâncare, să fiu mai sexy.“

Mesajul lui Tudor Chirilă din Piața Victoriei. „Cozile de topor trebuie să plătească”. Peste 20.000 de oameni au fost prezenți la manifestația care s-a încheiat, fără incidente însemnate, în jurul miezului nopții. Artistul Tudor Chirilă vrea pedepsirea vinovaților pentru „măcelul” de anul trecut din 10 august 2018. Actorul a postat un mesaj pe contul de socializare, în care mărturisește că „avem nevoie de justiție și de un stat de drept”, conform Libertatea.

Oana Andoni, însărcinată în 7 luni cu al doilea copil. La opt ani de la primul copil, Oana Andoni experimentează din nou momentele intense în aşteptarea fetiţei pe care o poartă în pântece. Însărcinată în 7 luni, prezentatoarea Pro Tv a ţinut secretă sarcina, pe care a ascuns-o bine sub pupitrul ştirilor. Însărcinată în şapte luni, prezentatoarea ştirilor Pro Tv de la ora 19:00, din weekend, va aduce pe lume o fetiţă în această toamnă, la opt ani de la venirea pe lume a primului ei copil. Despre tatăl copiilor Oanei Andoni nu se ştiu prea multe, dar ştirista spune că este un om pe care se poate baza, se arată în articolul Click.