Elena Udrea a redevenit Sexy-Nuți! Haine de firmă, limuzină și tocuri-cui. Pe vremea când a fost avocat şi l-a cunoscut pe Dorin Cocoş, era o adevărată bombă sexy. Apoi a intrat în politică ocupând funcţii mari precum: consilier de stat şi şefa Cancelariei Preşedintelui Traian Băsescu, ministru al Turismului în Guvernul condus de Emil Boc sau ministru interimar al Mediului, însă în prezent ocupă cea mai importantă funcţie din viaţa ei, cea de mămică cu normă întreagă, iar Elena arată de nota 10 şi acum, de parcă pentru ea ar fi stat timpul în loc, scrie Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Totul despre Valentina Sampaio, primul model transgender de la Victoria's Secret. Cu greu îţi vine a crede, privind imaginile Valentinei, că înainte a fost bărbat. Drumul ei revoluţionar a început cu ceva timp în urmă: a fost primul model transgender care a apărut pe coperta Vogue Paris în martie 2017. Iar în palmaresul ei mai sunt coperte pentru Elle, Vogue Brazilia, Vogue Germania şi L’Officiel, dar şi defilări pentru mulţi designeri de renume. Şi un amănunt important: a fost la preselecţia echipei Victoria's Secret şi în 2018. Atunci nu a trecut probele, notează Ok magazine.

Smiley și Gina Pistol, apariție-șoc. Prima imagine în calitate de cuplu. Au venit de mână la ziua lui Mario Fresh. Poate că nu există în tot showbizul nostru relație mai discretă ca cea dintre Smiley și Gina Pistol. Celebrul cuplu a avut aseară o apariție-șoc la ziua lui Mario Fresh, luând prin surprindere pe toată lumea. Cei doi au venit de mână, marcând astfel prima apariție publică oficială în ipostaze tandre, conform Viva.

Cât de bine s-au distrat Andreea Esca și soțul ei la cheful «ginerelui» Mario Fresh. Printre invitați s-au numărat Antonia, Smiley și Andreea Esca. Mario Fresh a sărbătorit pe 8 august la Jubile Concept aniversarea a 20 de ani, cu o zi mai devreme, pentru a se strecura, atât el cât și invitații săi, printre concertele deja programate. Covorul roșu, un candy bike spectaculos și cel mai nou trend, mixology bar-ul, au fost doar câteva dintre surprizele pregătite pentru invitați, relatează Click.

Paula Chirilă a prins buchetul de mireasă la nunta Wandei. La evenimentul desfăşurat la Londra, Paula Chirilă a fost domnişoară de onoare şi cea care a prins buchetul de trandafiri albi aruncat de mireasă, conform tradiţiei. DJ Wanda s-a căsătorit luni în Londra cu Karl Katavich în cadrul unei ceremonii discrete organizată într-un cadru select, la unul din cele mai exclusiviste hoteluri din capitala Marii Britanii, scrie Ok magazine.