Președinții PSD și ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, vor avea luni o ședință de coaliție pentru a discuta despre proiectul bugetului pentru anul 2019, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax. O altă temă ar putea fi atacarea la CCR a refuzului președintelui de a numi miniștrii Dezvoltării și Transporturilor.

Dragnea si TariceanuFoto: Agerpres

”Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se va întâlni în cursul zilei de luni cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, subiectul principal de discuție fiind bugetul de stat”, au precizat pentru Mediafax surse politice. De asemenea, un alt subiect de discuție va fi strategia pentru noua sesiune parlamentară, au mai susținut sursele citate.

”Este posibil ca cei doi să vorbească și despre oportunitatea ca Guvernul să atace la CCR refuzul președintelui de a-i numi pe Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici la Dezvoltare și Transporturi”, au mai afirmat sursele citate.

Ședința care urmează să aibă loc luni va fi prima ședință a coaliției din anul acesta, cei doi lideri ai coaliției întorcându-se recent din concediu. Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, nu va participa însă la ședință, fiind prezent la Bruxelles, în cadrul Președinției Consiliului UE.